U bent hier

Informatica toepassingssoftware

Informatica toepassingssoftware

Kan je best wat hulp gebruiken bij het efficiënt werken met diverse software? De opleiding toepassingssoftware biedt een brede waaier aan modules. Voor beginners is er een initiatiecursus Windows 10 en een reeks modules over de courante software van het Officepakket. Ben je al een meer ervaren computergebruiker en wil je je verdiepen in een specifiek computerprogramma? Als liefhebber van grafische programma’s kan je je uitleven in het bewerken van foto’s en afbeeldingen, het ontwerpen van logo’s en digitale fotografie. LBC volgt hierbij de laatste trends.

 

 

Aanbod  SCHOOLJAAR 2019 - 2020 (sem2) 

Klik op onderstaand link voor het volledige aanbod:


Cursusaanbod Informatica  2019-2020 tweede semester

 

SOFTWARE VOOR CURSISTEN

Ben jij een van onze cursisten informatica? Dan hebben we schitterend nieuws voor je.

Vanaf nu kan je volledig gratis gebruik maken van Office 365! Je bespaart maar liefst 99 euro want dat is de som die je jaarlijks voor het gebruik van Office 365 betaalt.
Met Office 365 heb je een heel pak software binnen handbereik. Het bevat de programma’s Word, PowerPoint, Excel, Outlook en Access. Je kan het pakket tot op 5 verschillende computers gebruiken. En dat zowel voor Windows als Mac.

Wil je met deze geweldige programma’s aan de slag kunnen gaan, klik dan hier om je te registreren. Enkel op deze manier ontvang je van ons een unieke voucher.

LESUREN

  • Voormiddagcursus: van 8.45 tot 12.05 u.
  • Namiddagcursus: van 13.45 tot 17.05 u.
  • Avondcursus: van 18.30 tot 21.50 u.
  • Voormiddagcursus Berchem: van 8.45 tot 12.15 u.

LESLOCATIES

  • Antwerpen: Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen
  • Berchem: Potvlietlaan 2A, 2600 Berchem

PRIJS

Het te betalen bedrag staat vermeld bij het cursusaanbod. Dit bedrag is samengesteld uit het inschrijvingsgeld, bepaald door de Vlaamse overheid, én hetcursusmateriaal per module. Let op! Handboeken zijn niet inbegrepen.

Onder bepaalde voorwaarden betaal je minder voor je cursus. Zo’n korting krijg je alleen op het inschrijvingsgeld, niet op het cursusmateriaal dat je moet aanschaffen.

INSCHRIJVEN

Inschrijven gebeurt op de lesplaats zelf. Hier vind je meer informatie betreffende inschrijvingsdagen en -uren.

INFORMATIE

Met specifieke vragen kan je terecht per mail of via het contactformulier.